2025.7.22 (火) お子さんも歓迎!ほうじ茶テイスティング

*Followed by English translation.
\楽しく学べて美味しい、ちょっぴり特別な1時間を/
お茶は淹れ方ひとつで、味わいが大きく異なります。
今回は「ほうじ茶」をテーマに、飲み比べワークショップを開催します。
様々な淹れ方に加え、ペットボトルのほうじ茶とも比較して、
それぞれの美味しさや特徴を五感で感じていただきます。
「気軽にお茶の楽しみ方・おもしろさを知りたい」
「学校では学べない体験をしてみたい」
「普段はコンビニでお茶を買うけど、本当に美味しいお茶って?」
おひとりでの参加も、お友達やお子さんとの参加も大歓迎。
クイズをしながら楽しく進めていきますので、誰でも気軽にご参加ください。
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概 要
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■日時
2025年7月22日(火)11:00〜12:00
■場所
CHASHITU time(大阪府大阪市西区靭本町1-16-14)
■参加費
・小中学生 1,500円
・大人 2,000円
※当日払い
■定員
6名(先着順)
※当日ご来店の際に、ワークショップ参加の旨とお名前をお伝え下さい。
※お席に限りがございます、キャンセルの際はお早めにご連絡をお願いできれば幸いです。
■ ワークショップで提供するCHASHITSUのほうじ茶葉「特上ほうじ」について
三年間、蔵の中でじっくりと熟成させ、焙煎を二度重ねた特上ほうじ茶です。
他にないほどの時間と手間をかけ実現された上質さ・ロースト感の体験は、日本茶の旨さを再発見させてくれます。
日本で最も美しい村に認定される茶産地・ 京都宇治和束町ブランドのクオリティをぜひお楽しみください。
※当日、参加者割引でお得に購入いただけます
申込締切:2025年7月20日(日)16:00

A fun, educational, delicious, and a little bit special hour!
*Only available in Japanese
The taste of tea differs greatly depending on how it is brewed.
This time, we will hold a workshop on the theme of “hojicha” to compare the taste of different types of tea.
In addition to the various ways of brewing, we will also compare the taste of hojicha with that of PET bottled hojicha,
You will be able to experience the taste and characteristics of each tea with all five senses.
We hope that this workshop will provide an opportunity for those who “want to know how to enjoy tea in a casual way and how interesting it is.
“I want to experience something I can’t learn at school.
“I usually buy tea at convenience stores, but what is really good tea?”
You are welcome to participate by yourself or with your friends or children.
We will be having fun with quizzes, so everyone is welcome to join us.
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Outline
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■Date & Time
Tuesday, July 22, 2025, 11:00-12:00
■Venue
CHASHITU time(大阪府大阪市西区靭本町1-16-14)
■Participation fee
– children: ¥1,500 *6-12 years old
– adult: ¥2,000
Payment can be made on the day of the event.
■Capacity
6 (first-come-first-served basis)
*Please let us know you are attending the workshop and your name when you arrive on the day of the workshop.
*Seats are limited, so we would appreciate it if you could contact us as soon as possible in case of cancellation.
■ About CHASHITSU’s “Tokujo Hoji” roasted green tea leaves offered at the workshop
This is a special hojicha that has been matured slowly in the brewery for three years and roasted twice.
The experience of the quality and roasted sensation, achieved through an unparalleled amount of time and effort, will make you rediscover the deliciousness of Japanese green tea.
Please enjoy the quality of the Kyoto Uji-Wazuka-cho brand, a tea production area recognized as one of the most beautiful villages in Japan.
*A discount will be offered to participants on the day of the event.
*Deadline: 4:00 pm, Sunday, July 20, 2025